GRID IN DE REGIO

Vanuit de samenwerking met onze leveranciers en partners vervullen wij onze rol als betrokken IT-adviseur en dienstverlener.

 
> Ontmoet onze regionale verbinders
OVER GRID

GRID staat voor gezamenlijke regionale ICT-dienst en is ontstaan vanuit vier gemeenten in de regio Oost-Groningen

 
> LEER GRID BETER KENNEN
WERKEN BIJ GRID

Grid staat in de regio groningen bekend als IT-werkgever waar medewerkers trots op zijn om voor te werken

 
> GA JIJ ONZE IT-UITDAGING AAN?
GRID VOOR JOU

Een stabiele werkomgeving is essentieel. Wij bieden publieke organisaties een doordacht, toekomstgericht, efficiënt en veilig IT-landschap

 
> ONTDEK DE VIER SUCCESFACTOREN VAN GRID
CONTACT

Rechtstreeks in contact of meer informatie

 
> KOM IN CONTACT MET GRID

Stage en/of afstuderen bij GRID

Dieper graven naar de echte vraag

Volg jij momenteel een MBO, HBO of WO opleiding en zoek je een stage of afstudeeropdracht bij een leuke ICT club? Denk dan eens aan GRID!

 

De organisatie

GRID is een regionale IT-dienstverlener in de publieke sector. Eigentijds, enthousiast, nuchter en transparant. Niet experimenteel, maar doordacht en stabiel. GRID is een werkgever waar samenwerken de norm is en waar altijd ontwikkelingen en vraagstukken klaar liggen om aan te werken.

 

Join the club

Naast een jonge, plezierige werkomgeving waar onze medewerkers werken aan hun eerste of tweede baan, is er binnen GRID ook vele jaren aan technische kennis beschikbaar om van te leren. Bovendien bieden wij onze stagiaires en afstudeerders een uitdagende werkomgeving, waarin rekening gehouden wordt met ieders kwaliteiten én ruimte is voor ontwikkeling van jouw kennis en vaardigheden.

In de praktijk betekent dit dat jij meewerkt in een bepaald werkveld om ervaring op te doen, zodat je direct de opgedane theorie kunt toepassen. Zo krijg jij binnen GRID volop kansen om te groeien en bloeien. Wil je werken aan jouw CV of liever bepalen welke vervolg studie of werkrichting bij jou past? Alles is mogelijk! Oh en laten we niet vergeten dat we jou legio mogelijkheden bieden om na afloop van jouw studie direct bij GRID aan te slag te gaan.

 

Ons aanbod

Binnen GRID is het succesvol afronden van jouw stage of afstudeeropdracht onze eerste prioriteit. Naast persoonlijke aandacht en begeleiding bieden wij een stagevergoeding voor iedere student en nemen wij jouw inbreng serieus. Wij zien jouw rol, kennis en ervaring namelijk van betekenis voor de toekomst van GRID.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag jouw stageverzoek of afstudeerwensen aangevuld met een korte motivatie, CV en de informatie over de stage- of afstudeerperiode via vacatures@gridnv.nl. Ook wanneer je (inhoudelijke) vragen hebt over GRID of onze stage/afstudeermogelijkheden kun je via dit e-mailadres contact met ons opnemen. Wanneer je jouw contactgegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) aan ons doorgeeft, nemen wij binnen twee werkdagen contact met jou op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.